NM i naturfoto

Torleif Hansen fra Vega tar utrolig flotte bilder av naturen, fuglene og dyrene på Vega og har fått en rekke pallplasser i året som har gått (NM i naturfoto). Dette gullbildet er vel kanskje årets høydepunkt og det er bare ta av seg hatten for dette, men enda flere blinkskudd kan du se på sidene hans.

Gullbilde i runde 7, NM i naturfoto (Foto: Torleif Hansen, 2013)

Gullbilde i runde 7, NM i naturfoto (Foto: Torleif Hansen, 2013)

Se flere bilder på Torleif sin blogg og facebookside. Anbefaler alle å ta en titt og se de utrolige bildene Torleif har tatt i løpet av det siste året og det blir gøy å følge med på hvilke nye blinkskudd han greier å jakte frem med sitt kamera i året som kommer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s